Některé realizace dodávek řezaček papíru v v ČR a Slovensku.

05.11.2010 10:10

Generální oprava a modernizace řezačky papíru ADAST MAXIMA MS80 s programem BCP6 pro fimu REDOT Media Rakovník - dodání 03/2010

 

Oprava a dodávka řezačky papíru ADAST MAXIMA MS115 s elektronickým odečtem OC3 pro firmu R.A.P. plast s.r.o., Frýdštejn - dodání 03/2010

 

Generální oprava a modernizace řezačky papíru ADAST MAXIMA MS115, dodávka včetně programovatelného systému s automatickým řezem a infraclonami - zákazníkem je významná gumárenská společnost MIKON s.r.o., Slovensko, dodání a instalace v 05/2010.

Navazujeme tak na úspěšné dodávky řezaček MS115 pro gumárnu Rubena Slovakia a gumárenskou firmu Tegum - Ivan Těhtal z Veselí nad Moravou. 

 

Kompletní předělávka a modernizace řezačky papíru PERFECTA SEYPA 132 UC-1 pro firmu Hytex v Morkovících u Vyškova. Instalace nové řídící jednotky BCP 6 a nových bezpečnostních infraclon, kompletní předělávka elektrorozvaděče - realizace v 08/2010.

 

Dodávka a instalace řezačky papíru ADAST MAXIMA MH80-3 tiskárně Mpress z Praskačky u Hradce Králové.Na přání zákazníka stroj dovybaven novým vzduchovým polštářem - ralizace v 09/2010..

 

Generální oprava a modernizace řezačky papíru ADAST MAXIMA MS115,  pro firmu Ing. Vítězslav Martínek z Ostravy - Vřesina. Řezačka vybavena novým programovatelným řídícím systémem BCP6, kompletně novou elektroinstalací, provedena kompletní repase mechanické části a hydrauliky stroje. Vrchní lak v barvách dle přání zákazníka. Stroj osazen novým kuličkovým šroubem, který zajišŤuje lepší vedení vozíku sedla a přesnější řez.  - realizace moderbnizace - říjen 2010, instalace v listopadu 2010.

 

Kompletní předělávka a modernizace řezačky papíru ADAST MAXIMA MS115G  pro firmu AZUS v Sokolově - Svatavě. Instalace nové řídící jednotky BCP 6 a komponent rozvaděče (nový frekv.měnič, stykače, relé), úprava čelního panelu, nový snímač posuvu sedla . Na přání zákazníka proběhla kompletní montáž v extrémně rychlém čase - do 3 pracovních dnů od objednávky - realizace v 11/2010.

 

Dodávka a instalace řezačky papíru ADAST MAXIMA MS80-2 v Tiskárně Impéria v PŘÍBRAMI.  Instalace v listopadu 2010.

 

Generální oprava a modernizace řezačky papíru ADAST MAXIMA MS80,  pro firmu Václav Fikejs  z České Třebové. Řezačka bude  vybavena novým programovatelným řídícím systémem BCP6, kompletně novou elektroinstalací, provedena kompletní repase mechanické části (nové vodící kameny držáku nože, nové matice posuvového šroubu) a hydrauliky stroje.Realizace modernizace na dílně v Blansku - listiopad/prosinec 2010, instalace plánována na konec roku 2010. Děkujeme tímto externímu servisnímu technikovi panu Haukovi za zprostředkování zakázky pro tohoto zákazníka.